Moviment a la Borsa de Treball del Vòlei Català

A falta de pocs dies per començar la temporada 2017/2018 els clubs catalans treballen per acabar de tancar les plantilles dels seus equips. En aquest sentit, recordem que la Federació Catalana de Voleibol posa a disposició de tots els aficionats i federats del vòlei la Borsa de Treball.

La Borsa de Treball té per objectiu ser un punt de trobada entre els que busquen i els que ofereixen els seus serveis. Així, per un costat hi ha els anuncis de clubs que busquen entrenadors; per l’altra, hi ha els entrenadors que ofereixen els seus serveis; i per últim, l’espai pels clubs o entitats que busquen jugadors. En total, hi ha més de 25 anuncis que poden ajudar als entrenadors o jugadors que encara no tenen equip a trobar el seu lloc per aquesta temporada.

Els clubs, i tothom que ho vulgui, pot enviar el seu anunci a través del formulari específic de la Borsa de Treball que trobarà a la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol, o buscar entre les diferents ofertes si alguna encaixa amb el seu perfil.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top