54 equips participen al ´7è Torneig Tornada al Vòlei´ que organitza el Voleibol Sant Just

El Voleibol Sant Just organitza el 7è Torneig Tornada al Volei per donar la benvinguda a la nova temporada que tot just comença. El campionat, on participaran 54 equips repartits en 7 categories diferents, es disputarà del 9 a l’11 de setembre al pavelló de la Bonaigua de Sant Just. Les grans finals de la majoria de categories tindran lloc dilluns al matí.

Per tal de garantir un torneig amb partits més igualats per categoria, l’organització ha incorporat les categories ‘or’ i ‘plata’ a les competicions infantil, cadet i juvenil. A més, també hi ha categoria sènior on participaran sis clubs: l’AE Molins, el CV Gavà, l’AE Carles Vallbona, Volei Barberà i dos equips del Voleibol Sant Just.

Les categories de menors de categoria ‘or’ i la infantil plata es disputaran amb 8 equips per categoria dividits en dos grups de 4 on jugaran tots contra tots. Els partit seran al millor de tres sets. A la resta de categories de plata els 8 equips de cada categoria queden enquadrats en sistema d’eliminatòries amb partits als millor de tres sets.

Un total 54 equips, de 14 clubs diferents, participen en aquest torneig que organitza el Club Voleibol Sant Just. El club local ho fa amb 8 equips, l’AE Carles Vallbona amb 8 equips més, el Club Natació Sabadell ho fa amb 6, el DSV CV Sant Cugat participa amb 5 equips; el CV Gavà, el CV Vall d’Hebron, el CV Sant Quirze i el CV Barberà porten 4 equips cada un a la competició; el CEV l’Hospitalet, el Vòlei Sant Fruitós i l’AVAP Girona participen amb dos conjunts; i per últim, el Vòlei Sant Esteve i el CV Mataró ho fan només amb un.

El Voleibol Sant Just posa a disposició dels participants un aparcament gratuït a la part inferior de les instal·lacions, així com l’accés a la piscina exterior del complex esportiu. Les finals del campionat disposaran d’àrbitres oficials de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top