Més de 7000 persones gaudeixen de la Lliga Mundial de Voleibol a Barcelona

Èxit absolut de públic al pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron per gaudir de la selecció espanyola absoluta masculina de voleibol, que ha disputat a Barcelona la fase preliminar de la Lliga Mundial de Voleibol, amb les seleccions de Mèxic, Qatar i Grècia. Fins a 7000 persones s’han mobilitzat per poder gaudir d’aquesta competició que feia més de 20 anys que no es disputava a Barcelona.

El pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron s’ha quedat petit aquest cap de setmana per acollir als aficionats al voleibol que s’hi han desplaçat per animar a la selecció espanyola en la lluita per classificar-se per la final a quatre de la Lliga Mundial que es disputarà el 17 i 18 de juny a León, Mèxic. Les tres jornades de competició, de divendres a diumenge, s’han pogut veure llargues cues d’aficionats per gaudir, sobretot, dels partits del conjunt espanyol. Divendres van ser més de 2200 persones, dissabte es va passar de les 2000 i diumenge es va tancar la porta per aforament complert, amb més de 2400 espectadors a la grada.

L’onada d’aficionats va ser un suport més per als jugadors de Muñoz que van guanyar els tres partits disputats. La primera victòria va arribar divendres davant Mèxic per un clar 3-0, dissabte va ser el torn de Qatar, amb qui es va cedir un set, i diumenge, amb Grècia, amb qui tot i complicar-se l’inici del partit, es van acabar sumant els tres punts després de la victòria per 3-1. La selecció espanyola viatjarà a Àustria per disputar la segona ronda del la Lliga Mundial, on es trobarà amb la selecció local, la selecció d’Alemanya i, de nou, amb Mèxic. Amb Mèxic classificat directament, com a organitzador de la fase final, Espanya necessita quedar entre els tres primers per optar a la final.

L’arribada de la Lliga Mundial de Voleibol a Barcelona ha coincidit amb la commemoració dels 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, on el voleibol va tenir un paper destacat, i l’Olímpics va ser una de les seus principals d’aquest esport. En aquest sentit, l’Ajuntament de Barcelona va voler destacar, diumenge, la figura de dos jugadors de voleibol que van participar als Jocs Olímpics de Barcelona, Marta Gens i Benjamín Vicedo, fent-los entrega d’un record en commemoració de l’acte. Un premi que van rebre de mans de David Escudé, comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, i de Frank Terrón, gerent de l’Institut Barcelona Esports.

La celebració de Lliga Mundial a Barcelona, ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, a la Real Federación Española de Voleibol, a la Federació Catalana de Voleibol i també al club amfitrió, el CV Vall d’Hebron que s’ha bolcat en l’esdeveniment amb més de 70 voluntaris que han fet possible que Barcelona hagi esdevingut referent del voleibol a nivell internacional, no només per l’excel·lent organització sinó també per omplir el pavelló al llarg de tres jornades consecutives.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top