EL CV Mataró i l’AEE Escola Pia Granollers Blanc certifiquen l’ascens a Primera Infantil

Aquest passat cap de setmana les infantils del CV Mataró i de l’AEE Escola Pia Granollers assolien l’ascens a Primera Divisió Infantil femenina després d’arribar a la final del play off de la categoria, celebrat a Mataró.

El CV Mataró, l’AEE Escola Pia Granollers Blanc, l’AEE Escola Pia Granollers Blau, el CV Gavà Vermell, el CN Sabadell A, el CE Claver A, el CEV L’Hospitalet, i l’Institut Montserrat, van ser els 8 equips que es van trobar al poliesportiu del Carrer Euskadi per guanyar una plaça a primera divisió la propera temporada.

Als vuitens de final, van caure les d’Hospitalet i les blaves de Granollers davant el CN Sabadell i el CV Mataró respectivament, mentre que a l’altra eliminatòria els equips eliminats van ser el CE Claver A i l’AEE Institut Vermell que van sucumbir davant l’AEE Escola Pia Granollers Blanc i el CV Gavà Vermell. El vencedors van passar a semifinals on el CV Mataró va guanyar per la mínima al CN Sabadell A, i l’AEE Escola Pia Granollers Blanc derrotava al CV Gavà Vermell per 3-0, aconseguint així el passi a la final i la classificació matemàtica per l’ascens.

Les mataronines s’enduien el campionat després d’un ajustat 3-2 que es va disputar fins als últims punts. A les de Gavà i Sabadell encara els resta uns possibilitat d’ascendir, disputaran una promoció amb els candidats al descens de Primera Divisió, Ch Bordils Blanc i Vòlei Sant Esteve. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top