Més de 500 estudiants participen a la primera jornada de ‘Volei fa per tu’ de 2019

Un any més arriben les jornades ‘Vòlei fa per tu’ a Barcelona, una activitat englobada al programa municipal de l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol. Més de 2000 alumnes participaran en aquesta activitat que els permet conèixer de primera mà el voleibol i el vòlei-platja.

Avui, el poliesportiu de la Mar Bella acull la primera de les quatre jornades que es realitzaran a Barcelona de ‘Vòlei fa per tu’. Més de 500 infants de 3r i 4t de primària, de 14 escoles diferents, han participat en aquesta jornada ludicoesportiva fora de l’escola, on el professorat també coneix de primera mà aquest esport i les adaptacions proposades a nivell reglamentari per tal que els alumnes puguin gaudir del voleibol en etapes d’iniciació.

El programa ‘Vòlei fa per tu’ té previst realitzar quatre jornades, de les quals tres són de voleibol i la última de vòlei platja, on hi acabaran participant més de 2000 alumnes de 50 centres escolars de Barcelona. Una manera de promocionar el voleibol entre els possibles candidats a formar part d’equips d’iniciació.

‘Vòlei fa per tu’ és una de les activitats millor valorades any rere any pels professors del centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada. La Federació Catalana de Voleibol fa més d’una dècada que participa en aquest programa de promoció escolar del voleibol amb un gran èxit de participació i acollida.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top