Més de 1000 alumnes tasten el vòlei amb el programa ‘Vòlei Fa per Tu ‘

Entre avui i demà es celebraran la segona i la tercera jornada de ‘Vòlei fa per tu’, on participaran més de 1000 nous alumnes. L’activitat, organitzada per l’Institut Barcelona Esports amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol vol apropar el voleibol i el vòlei platja als alumnes de primària de Barcelona en una activitat englobada en el programa municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

El pavelló de la Mar Bella ja ha acollit aquest matí la primera trobada d’alumnes de 6è de primària. Avui més de 500 alumnes han participat d’aquesta activitat de tast del voleibol, i demà al matí 500 més tornaran a repetir l’experiència. D’aquesta manera, més de 1000 alumnes poden conèixer la disciplina del voleibol de pista. Tots ells es sumen als escolars que van participar a la primera jornada celebrada el 13 de febrer.

Per davant queda la quarta i última jornada d’aquest nou cicle del ‘Vòlei fa per tu’ que es celebrarà a la platja de la Mar Bella, per donar la oportunitat als alumnes de conèixer, també, la disciplina del vòlei platja. Aquesta es celebrarà el proper 2 de maig. En total hauran passat pel programa ‘Volei fa per tu’ més de 2000 alumnes de més de 50 escoles de Barcelona. Una manera de promocionar el voleibol entre els possibles candidats a formar part d’equips d’iniciació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top