David Fernández designat a la Champions League masculina

L’àrbitre català David Fernández gaudeix avui d’una nova designació internacional. Aquesta mateixa tardarà serà el segon àrbitre del partit de quarts de final de la Champions League masculina que enfronta al Zenit de Sant Petersburg amb PGE Skra Belchatow. Un partit que decidirà quin dels dos equips passa a semifinals.

Fernández segueix gaudint de designacions internacionals de màxim nivell. A principis de febrer ja va participar en un partit de la màxima competició europea, però en aquest cas femenina i també va estar present a la Copa del Rei espanyola. Aquesta vegada ha viatjat fins a Rússia.

El partit entre els russos i els polonesos es disputarà aquesta tarda a les 19:30 hora local al Sibur Arena de Sant Petersburg. David Fernández exercirà de segon, mentre que les funcions de primer les desenvoluparà l’italià Daniele Rapisarda. El partit d’anada dels quarts de final va finalitzar amb un igualat 2-3 a favor dels russos, pel que s’espera un duel de màxima intensitat en busca d’aquesta plaça a les semifinals.

David Fernández és un dels àrbitres que va participar a la campanya de captació d’àrbitres de la Federació Catalana de Voleibol explicant la seva historia com a col·legiat. Si la vols conèixer pots accedir al seu contingut a través d’aquest enllaç #arbitravoleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top