Màxima representació catalana a les jornades de supervisió de la RFEVB

Vuit jugadors catalans han passat aquest cap de setmana per les Jornades de control i supervisió masculines que s’han celebrat a Palència. L’objectiu d’aquestes jornades és trobar nous valors que puguin entrar a la Concentració Permanent de la Real Federación Española de Voleibol o a les convocatòries de les diferents seleccions espanyoles de menors.

Els 16 jugadors que han participat a la supervisió, tots nascuts entre 2001 i 2004, han realitzat diferents entrenaments al llarg del cap de setmana per tal de ser valorats pels tècnics de la concentració i sota l’atenta mirada del seleccionador nacional absolut, Ricardo Maldonado. Dels 8 jugadors catalans, set formen part del programa de tecnificació GET Blume i han anat a Palència a proposta del tècnic responsable del programa masculí, Alberto Toribio.

Els jugadors de la Blume que han estat part de la delegació catalana a la concentració permanent han estat Àlex Alomar, Joaquin Castillo, Mario Peña, Arnau Masià, Luke Belda, Xavier Fresquet i Iker Álvaro. Tots ells, acompanyats de Toribio, van marxar cap a Palència divendres i van tornar ahir diumenge, després de realitzar els quatre entrenaments previstos. El vuitè jugador català ha estat Lluc Devesa, que ha accedit a aquestes jornades després de ser proposat pel seu club, el CV Olot.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top