La Universitat de Barcelona campiona de Catalunya Universitària de voleibol

Les dues seleccions, masculina i femenina, de la Universitat de Barcelona s’han proclamat campiones de Catalunya universitàries després de guanyar a la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Universitat Autònoma de Barcelona respectivament. Aquest és el tercer any consecutiu que la UB s’emporta el títol català i que representarà a Catalunya al Campionat d’Espanya Universitari.

Màxima rivalitat i màxima igualtat la que es va viure el passat dijous, 8 de març, a les finals del Campionat de Catalunya Univeristari de voleibol que es van disputar al Parc Esportiu del Llobregat, a Cornellà. La Universitat de Barcelona es va imposar en la final femenina a la Universitat Auotònoma de Barcelona, i en la final masculina a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ambdós partits van acabar decidint-se al set de desempat el que posa de manifest el gran nivell tots els equips que van participar.

Tant la UB, la UAB, com la UPC contaven entre les seves files amb jugadors de gran nivell. A la Universitat de Barcelona han contat amb Laura Alcalde, Andrea Bové o Helena Trilla; mentre que a la UAB destacaven Anna Grima, Sílvia Ibáñez, Maria Palet o Maria Valldosera. Totes elles jugadores habituals de la màxima competició espanyola de voleibol o de Superlliga 2, i que militen a clubs com el DSV CV Sant Cugat, el CVB Barcelona o el CV Esplugues.

En els equips masculins hi havia de jugadors de Superlliga com: Jonathan Artero, Alfred Argilés, Guillaume Di Betta, Alejandro Morcillo, David Crespo o Andreu Perdices, tant del FC Barcelona com del CV Sant Pere i Sant Pau. A més, també hi estaven inscrits jugadors de Superlliga 2 del Club Voleibol Llars Mundet com Marc Ferrer, Joan Nigorra o Bernat Serra. Destaca també la participació de David Lorente, entrenador de l’equip de Superlliga del FC Barcelona, i Sergi Mirada, director tècnic del FC Barcelona de voleibol, com a seleccionadors de la UB.

La Universitat de Barcelona serà la representant de Catalunya al Campionat d’Espanya Universitari que es disputarà sota la organització de la Univeristat de Màlaga, a la ciutat homònima, del 23 al 26 d’abril.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top