Matchapp funciona a ple rendiment

Aquest cap de setmana ja es podran tornar a seguir totes les competicions a través de Matchapp. L’aplicació ha afegit algunes millores que l’han tingut fora de servei les darreres setmanes, però ja funciona a ple rendiment amb tota l’actualitat del vòlei català. Amb les últimes actualitzacions s’ha aconseguit, sobretot que millori la sincronització amb la pàgina web.

A part de les millores de sincronització, també es tenen previstes noves actualitzacions. Per exemple, ara per accedir a les segones fases s’ha d’anar a buscar la competició concreta a la pestanya corresponent, i també es poden veure els calendaris modificats quan hi ha jornades avançades. Tots els petits detalls s’aniran ajustant properament amb la voluntat de fer una navegabilitat més senzilla i directa pels usuaris.

Amb aquesta aplicació, per Android i iOS, es poden seguir a tots els equips de les diferents competicions catalanes que depenen de la Federació Catalana de Voleibol i també de les de la RFEVB, tant a Superlliga com a la Primera Divisió. Matchapp té l’objectiu de donar servei a l’esport amateur, donant suport als clubs i entitats per tal de poder donar informació de calendaris oficials, resultats o geolocalització de pistes de joc.

La descàrrega de Matchapp és totalment gratuïta, sent una aplicació sòlida i actualitzada, amb més de 650.000 usuaris registrats que compleix amb diverses funcionalitats i que ofereix servei tant a usuaris, clubs com Federacions. A través de Matchapp s’estableixen canals de comunicació directes, privats i immediats entre la Federació, els clubs, els jugadors i aficionats. A més, permet l’enviament de noticies i esdeveniments de la federació a tots els usuaris.

La Federació Catalana de Voleibol, amb la voluntat de modernització i actualització, i també amb l’objectiu de donar un millor servei als seus usuaris, a través de les noves tecnologies ha apostat per introduir aquesta nova eina que ha de servir per tenir un coneixement més global del que passa cada cap de setmana a les pistes de vòlei.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top