Mataró acull les finals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors de clubs

A partir d’avui i fins diumenge es podran veure a la platja del Varador de Mataró totes les competicions del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja, tant de clubs com individuals. A mes, la capital del maresme acull les finals de totes les categories del campionat de clubs i la prova especial de les categories sub-15 i sub-17.

Avui divendres es celebrarà les proves específiques, masculines i femenines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja sub-15 i sub-17, que a més han de servir per a que els seleccionadors catalans de vòlei platja, Daniel Antolín i Joan Bagan, acabin de decidir els jugadors que participaran al CEVP de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar infantil i cadet, masculí i femení, que es disputa el cap de setmana del 12 al 14 de juliol a Ribadesella, Astúries. La competició s’iniciarà a la platja de Mataró sobre les 15 hores i l’entrega de premis està prevista a partir de les 19:30 hores.

Dissabte serà el torn de veure en acció als joves participants que s’inscriguin al Campionat de Catalunya sub-19 i sub-21, masculí i femení, que quedaran inclosos dins la competició del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. Però també es disputarà, en paral·lel al circuit, la final del Campionat de Catalunya cadet de clubs. Un cop acabada aquesta competició es coneixerà quin club català aconsegueix el títol de campió en aquesta categoria i, per tant també, opta a participar al Campionat d’Espanya de vòlei platja cadet de clubs que es celebra a Dumbría, La Corunya, del 26 al 28 de juliol.

Diumenge també serà dia de finals amb la celebració de les de categoria infantil, sub-19 i sub-21 de clubs. Així, es coneixeran els campions de Catalunya de clubs de vòlei platja de totes aquestes categories i que, per tant, opten a participar als Campionats d’Espanya. El CEVP infantil de clubs masculí i femení es disputarà a Dumbría del 23 al 25 de juliol, el cadet de clubs, masculí i femení, tindrà lloc també a la Corunya però del 26 al 28 de juliol. Mentre el sub-21 es trasllada a Miguelturra, Ciudad Real, el femení del 13 al 15 d’agost i el masculí del 16 al 18 d’agost.

Catalunya serà la seu del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja sub-19 de clubs, masculí i femení, que es disputarà a Torredembarra del 29 al 21 de juliol. Les parelles campiones aquest cap de setmana a Mataró en aquesta categoria optaran a participar en un Campionat d’Espanya que es celebrarà a casa nostra.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top