Bones designacions dels àrbitres catalans al CESA 2019

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques ha comptat amb la participació de la delegació catalana on, a part de jugadors, tècnics, fisioterapeutes o delegats, també hi havia 4 col·legiats. Dos àrbitres i dues àrbitres del col·legi català, que han participat en més de 30 partits i destaquen dues designacions a dues finals com a primers.

Daniel Montes, Alba Cisneros, Esperança García i Albert Elvira són els 4 àrbitres del col·legi català que han participat al campionat celebrat a Valladolid del 27 al 30 de juny. Tots junts han participat a un total de 37 partits, on han estat 23 vegades primers àrbitres i en 14 ocasions segons.

Daniel Montes ha participat en 9 partits, fent 7 vegades de primer i dues de segon. Entre els partits més significatius destaquen la semifinal infantil femenina entre les seleccions d’Astúries i Andalusia, i la gran final de categoria infantil masculina entre Canàries i Murcia, en aquestes dues ocasions com a primer àrbitre. Com a segon en partit destacat el vam poder veure al partit pel tercer calaix del podi infantil maculí entre Galícia i Balears.

Alba Cisneros, juntament amb Albert Elvira, són els dos àrbitres que han participat en més partits, un total de 10. Cisneros ho ha fet 4 vegades com a primera àrbitre i la resta com a segona. Entre els partits destacats d’aquesta jove col·legiada catalana destaquen un quart de final infantil femení entre Catalunya i Madrid, i una cinquena i sisena plaça de la mateixa categoria entre Canàries i la Comunitat Valenciana. En els dos casos com a segona àrbitra.

D’altra banda, Elvira ha dirigit 7 partits com a primer àrbitre i 3 com a segon. Entre els seus partits més destacats hi trobem un quart de final infantil masculí disputat per les seleccions d’Andalusia i Murcia, una semifinal entre Madrid i Andalusia, i la gran final de la categoria cadet masculina que va enfrontar a Castella La Manxa i Madrid. En totes aquestes ocasions exercint com a primer àrbitre.

Per últim, Esperança Garcia ha participat en 8 partits, dels quals 3 com a segon àrbitre i 5 com a primer. Destaca en la seva trajectòria al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques un quart de final infantil masculí entre Canàries i Madrid, i una lluita per la cinquena plaça de la categoria cadet femenina que la van disputar les seleccions de Canàries i la Comunitat Valenciana.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top