Mataró a punt per l’arribada del millor vòlei platja

Tot preparat a Mataró per rebre la tercera prova del circuit català de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour 2017. Amb les inscripcions tancades, més de 70 parelles esperen el seu torn per seguir sumant punts a la competició estival. Dissabte serà el torn de les prèvies del Vichy, dels Open FCVb masculí i femení i el Campionat de Catalunya sots 19. Per diumenge es reserven les finals del Vichy Catalan Volei Tour i l’Open FCVb Mixt, així com el Campionat de Catalunya Sots 17 i sots 21, i la prova del Campionat de Catalunya de cadet de clubs.

Una nova oportunitat per a tots els aficionats amateurs de disputar una prova reglada per la Federació Catalana de Voleibol en el seu format Open FCVb, que inclou categoria masculina i femenina. Les inscripcions estaran obertes fins poc abans de començar la competició. A Vilanova ja es van viure els primers grans duels en aquesta competició i s’espera repetir l’èxit, ara, a Mataró.

A la segona prova del campionat Open FCVb, disputada el passat 27 i 28 de maig a Vilanova, els campions de la categoria Open Masculí van ser la parella formada per Wayan – Sébastien, que van vèncer a la final a Fornés – Gala, quan ja s’havia post el sol. Els tercers classificats van ser la parella Badilla – Morillo. Pel que fa al femení, Aparicio – Torras va ser la parella que va pujar al més alt del podi després de vèncer a la final a la dupla formada per Martínez – Claramunt. El bronze va ser per Guinovart – Muñoz.

La gran afluència de parelles masculines al campionat va fer que també hi hagués categoria Open FCVb masculina plata. En aquesta categoria, els guanyadors van ser la parella Aromir – Manzano, que van disputar la final amb el francès i el polac Phrasathane – Agustyniak, per últim van pujar al tercer calaix del podi la parella Ortiz – Lluch.

Diumenge es va disputar la competició Open FCVb Mixt amb un nou èxit de participació. Al més alt del podi vam poder veure la dupla que formen Peñas – Quinones, en segona posició a Ortiz – Ruiz i, per últim, la parella Lacalle – Ros. Les dues primeres parelles de l’Open Mixt van rebre de premi una samarreta de Friends&Moments que a partir d’ara formen part dels col·laboradors del torneig. El mateix diumenge, també van pujar al podi les infantils del DSV CV Sant Cugat, que es van proclamar campiones del Campionat de Catalunya infantil de clubs.