Màster FCVb de Vòlei Platja el 18 i 19 Juliol a Castelldefels

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Castelldefels la celebració del Màster FCVb que s’organitza conjuntament amb Voleiboom. Aquesta prova serà de valor afegit, ja que comptarà amb speaker, grades, televisió, premis particulars per la prova i un format de competició particular on tots els partits es disputen al millor de tres sets, podent trovar més información sobre la mateixa prova a http://voleiboom.com/?page_id=11141

Al Màster FCVb del 18 i 19 de juliol hi participaran un total de 16 parelles on totes començaran directament el dissabte. Es dividiran en quatre grups de quatre. Els dos primers de cada grup es classificaran per la segona fase que serà d’eliminatòria directe. La fase de grups i el partit de quarts de final es disputaran en dissabte i les semifinals i finals en diumenge. La competició finalitzarà el diumenge al migdia. Tots els partits de la competició es disputaran al millor de tres sets. La repartició de les parelles dins dels grups de competició es realitzarà mitjançant seeding.

Al tractar-se d’una competició on només les 16 parelles amb millor rànquing nacional que s’inscriguin tindran accés, la FCVB i Voleiboom han acordat el següent sistema tractant d’evitar confusions, devolucions i inconvenients:

-Fins dimecres 15 a les 20:00, “pre-inscripcions”: Límit de sol·licitud per participar en el campionat. S’haurà d’enviar sol·licitud de participació per correu electrònic a volei-platja@fcvolei.cat

-Dimecres amb posterioritat al tancament d’aquestes “pre-inscripcions”, es comunicarà a les 16 parelles de cada gènere la seva participació al campionat i hauran de formalitzar la inscripció i realitzar el pagament al Màster (18,00€ x Jugador)

-Dijous 16: Es publicaran els llistats de participants i horaris de joc.

Per qualsevol qüestió que aquest document no aclareixi no dubteu en preguntar a volei-platja@fcvolei.cat

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top