Martí Macià i Jordi Pavón nous seleccionadors catalans de vòlei platja

La Federació Catalana de Voleibol, avaluats tots els perfils d’entrenadors que han arribat a la gerència esportiva de l’organisme català que comanda Òscar Novillo, anuncia que Martí Macià i Jordi Pavón són els nous seleccionadors encarregats de dirigir els equips que formin part de les seleccions catalanes de menors de Vòlei Platja durant aquest estiu. El nomenament ha estat aprovat per la Junta Directiva de l’ens federatiu català que presideix Maribel Zamora.

Jordi Pavón serà l’encarregat de dirigir els grups masculins de les diferents seleccions catalanes de menors que participaran aquest estiu als diferents campionats estatals. Pavón és actualment l’entrenador i responsable de la secció de vòlei platja de l’AEC Carles Vallbona, club al que porta vinculat des del 2013 amb tasques de responsabilitat en el vòlei platja i com a entrenador de diferents grups. Entre els mèrits destacats en la seva trajectòria destaca la participació l’any 2014 com a segon entrenador de la Selecció Catalana infantil masculina que va participar al Campionat d’Espanya i els títols de Campió de Catalunya de Vòlei Platja de Clubs amb l’AEC Vallbona i el campionat de Catalunya sots 19 de vòlei platja amb la parella Pau Vives i Yago Muñoz. Pavón disposa del títol d’entrenador nivell II de la Real Federación Española de Voleibol.

D’altra banda, Martí Macià, repetirà experiència com a seleccionador català de vòlei platja, després de substituir l’any passat a Sergi Bosch en una de les proves. Macià serà enguany la persona que dirigirà el grup femení als diferents Campionats d’Espanya en categoria sub 17, sub 19 i sub 21. Martí Macià té llicència d’entrenador nivell I de voleibol expedit per la Federació Catalana de Voleibol i des del 2015 està vinculat al Club Voleibol Arenys on realitza, per a grups de totes les categories de menors, les tasques d’entrenador i preparador físic a la secció de vòlei platja. A més, Macià disposa del títol de monitor de lleure infantil i juvenil.

Els dos seleccionadors es posaran ja en marxa en la supervisió i detecció dels joves talents catalans amb qui treballaran en la preparació dels diferents Campionats d’Espanya de menors de Vòlei Platja d’aquest estiu de 2018.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top