Inscripcions obertes al Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour 2018

Per tercer any consecutiu, l’acord signat entre la Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Creativialab, permet posar en marxa una nova edició del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour. El campionat començarà el 5 i 6 de maig i durant 5 mesos recorrerà la costa catalana amb parada en un total de 8 seus. Enguany, a més, es podran seguir totes les finals en directe pel canal Esport 3.

Les inscripcions per la primera prova, que es disputarà a Vilanova i la Geltrú ja estan obertes. A la capital del Garraf hi podreu participar tant el Vichy Catalan de dissabte, com a la prova mixta de diumenge. Després, el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja passarà per El Masnou, l’últim cap de setmana de maig; Lloret, al juny; Cuit i Mataró seran les proves de Juliol; a l’agost es farà parada a Torredembarra i Empuriabrava; i per acabar, les grans finals tindran lloc a Cambrils.

El Vichy Catalan Volei Tour 2018 està pensat per acollir a tots els amants del vòlei platja sigui quin sigui el seu nivell. Enguany, el torneig s’iniciarà amb una única competició per després dividir, segons resultats, els jugadors en categoria Vichy o bé a la Plus. Aquells que accedeixin a la categoria Vichy optaran a proclamar-se campions de la prova, als punts del rànquing i, per tant, també a formar part de les 8 parelles escollides per disputar la gran final del campionat. Les parelles que caiguin a la categoria Plus disputaran el seu propi torneig i opten a ser els campions del Vichy Plus, que esdevindran caps de llista per la següent jornada de competició.

Tota la competició s’iniciarà dissabte al matí amb la fase prèvia del Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour. La competició Vichy Catalan s’allargarà fins diumenge a la tarda quan es disputin les grans finals. El torneig Vichy Plus finalitzarà dissabte a la tarda, permetent als jugadors disputar al dia següent la competició mixta. La categoria Vichy del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja té el seu propi rànquing i, a més, puntua pel rànquing nacional de vòlei platja.

Enguany es compta amb un partner destacat com és el canal Esport3 de la Televisió de Catalunya que emetrà en directe totes les final de cada una de les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. A més, es podrà veure una reemissió el dilluns després de cada final, entre les 18 i les 20 hores.

La Federació Catalana de Voleibol atorgarà 10.000 euros en premis al llarg del circuit, a més d’una aportació aproximada de 6.000 euros en ajuts als jugadors. Els patrocinadors oficials del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour també oferiran els seus premis als campions de les proves. Així, Kronos, marca de rellotges oficial del torneig, premiarà als campions amb productes exclusius; Bextrm, les ulleres oficials del campionat també vestirà als guanyadors. A més, com cada any, Vichy Catalan oferirà el premi de la parella perfecta, que destaca els millors jugadors en categoria masculina i femenina de la jornada. D’altra banda es comptarà amb la presència de Fundació Casa Ametller, per a l’abastiment de fruita per a jugadors, àrbitres i organització al llarg del campionat.

FORMULARI INSCRIPCIONS (Català)

FORMULARIO INSCRIPCIONES (Castellano)

FORMULARI INSCRIPCIÓ TORNEIG MIXTE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top