Maria Segura es converteix en la tercera estrangera amb més partits al MTV Stuttgart

Continuen donant-se noves fites per part d’esportistes catalans setmana rere setmana. En aquesta ocasió el torn ha estat per a la barcelonina Maria Segura, capitana del MTV Stuttgart, que ha arribat a la xifra de 150 partits amb el conjunt alemany. Amb aquesta marca, l’exjugadora de clubs com el CV Vall d’Hebron o Barça CVB s’ha convertit en la tercera jugadora estrangera en arribar-hi, després de Roosa Koello i Evelyn Delogú.

En un esport on habitualment els esportistes canvien d’equip cada temporada, Segura s’ha convertit en l’excepció, encadenant quatre temporades consecutives a l’equip alemany. En tot aquest temps, la catalana ha arreplegat diversos títols, com dues Bundeslligues, una Copa d’Alemanya, una Supercopa d’Alemanya i un subcampionat de la Copa CEV.

El passat cap de setmana, en l’encontre davant el SC Potsdam, el conjunt de Stuttgart va retre homenatge a Maria Segura amb un ram de flors i un cartell commemoratiu dels 150 encontres, el màxim d’un esportista espanyol a Alemanya. Malgrat el reconeixement, el conjunt local es va veure superat pels visitants per 0-3 (24-26/20-25 i 21-25), perdent la possibilitat d’establir-se en el liderat de la Bundeslliga, que l’ocupa el Palmberg Schwerin de Patricia Llabrés.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt