‘Gomi’, del DSV CV Sant Cugat, torna a l’equip ideal de la jornada després de vèncer a Cajasol

Maria Antònia Gomila, més coneguda com a ‘Gomi’ ha començat aquest 2024 com un coet. La balear, que ocupa la posició de lliure en el DSV CV Sant Cugat, ha estat inclosa dins l’equip ideal de la jornada 16 de la Lliga Iberdrola, després de ser-hi present també la setmana passada en el millor conjunt de la Copa de la Reina.

L’encontre d’aquest passat cap de setmana davant el FP PRO Vóley Cajasol mesurava les opcions del conjunt del Vallès Occidental de mantenir-se a la zona alta de la classificació, just per darrere de l’Avarca de Menorca i l’Hidramar Gran Canaria. En un intercanvi de cops constant, va ser l’equip dirigit per Rafa Ruiz qui s’enduria la victòria amb remuntada inclosa, superant al conjunt local en el desempat (25-27/25-22/25-14/19-25 i 10-15).

De les dotze recepcions dutes a terme per la lliure balear, ‘Gomi’ va treure’n correctament pràcticament deu, és a dir, tenint un 83% d’eficàcia. Aquest percentatge és el més alt de tota la Lliga Iberdrola en la passada jornada 16, quedant així un cop més com la millor en la seva demarcació.

La jove jugadora balear va passar pel CAEP de Sòria durant dues temporades, just abans de fitxar pel Barça CVB, on va estar altres dues campanyes. Durant l’any 2016 va tornar a casa, defensant els colors del Ciutat Cide, previ pas de l’Avarca de Menorca, per qui va fitxar la 2017-2018 i s’hi va estar fins a la 2021-2022. Des d’aleshores, la lliure defensa els colors vermell i negre del DSV CV Sant Cugat.

Aquest cap de setmana, l’equip de ‘Gomi’ rep al colíder de la categoria, l’Avarca de Menorca, on juguen també dues catalanes i ex de la Blume: Mireia Orozco i Carla Jiménez. En cas de victòria i sumar els tres punts, el conjunt català se situaria a només cinc punts de l’equip balear.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt