Maria Palet i Julia Bonet, campiones d’Espanya Sub’21. Saló-Sese, medalla de bronze a Lorca

El Vòlei Platja català torna a regnar a la categoria reina de les competicions de menors d’aquesta disciplina. Les catalanes Maria Palet i Julia Bonet es van proclamar vencedores dimecres del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Sub21 femení que s’ha celebrat a Lorca. Una disputadíssima final, resolta en un tie-break d’infart va culminar un apassionant torneig que ha demostrat el gran nivell del Vòlei platja femení de base a tot l’estat.

Dues de les parelles favorites al títol es trobaven a la final de l’estatal Sub21 femení en un partit que va complir les expectatives de pronòstic incert. Finalment la victòria va correspondre a Palet-Bonet, que van superar a les basques Etxebarría-Izaguirre 2-1 (16-21, 21-17, 15-13). Un ajusta tercer set va donar el triomf i el títol a les catalanes, mentre que les basques repeteixen com subcampiones nacionals de la mateixa manera que l’any passat.

El tercer lloc del podi va correspondre a les també catalanes Laura Sesé i Mar Saló, que van derrotar en la final de consolació a les andaluses Toro-Díaz per 2-0 (21-14, 21-15), completant un històric podi pel Vòlei Platja català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top