Aguilà-Correa i Martínez-García vencedors de la 7a prova Svatour Campionat de Catalunya

Castelldefels va acollir aquest cap de setmana la setena prova de l’Svatour Campionat de Catalunya amb triomfs finals d’Aguilà-Correa, al torneig masculí, i de Martínez-García, al femení.

En la final masculina Gerard Aguilà va repetir en el mateix escenari la victòria del Màsters FCVb Voleiboom, en aquesta ocasió formant parella amb Agustín Correa. Aguilà-Correa van vèncer en la final (21-16, 21-14) a Bruno Roxlo i Fede Corbo, completant el podi Lukas Bahrle i Kike Rubio, els quals van vèncer en la final per la tercera plaça a Xavier Folguera i Abel Bernal.

Carla Martínez i Marta García van repetir el triomf del Màsters FCVb Voleiboom disputat també a Castelldefels i van derrotar en la gran final per un doble 21-19 a Nuria Comí i Sandra Campo, en un podi que van completar Meche Arends i Marta Galceran després de superar en la final de consolació a Carmona-Ruiz.

L’entrega de premis va comptar amb la presència del Delegat Federatiu, Joaquim Ventura, i del representant d’SVAT, Jordi Muñiz, arribant la setmana vinent una aturada al Circuit Català 2015 el qual torna el cap de setmana del 29 i 30 d’agost amb la celebració a Platja d’Aro de la vuitena prova Svatour Campionat de Catalunya 2×2 de Vòlei Platja.