Lorca serà la seu del curs d’Entrenadors de Vòlei Platja de Nivell II

La Real Federación Española de Voleibol ha convocat el curs d’Entrenadors de Vòlei Platja de Nivell 2 que es realitzarà a Lorca, a les instal·lacions del Centre Internacional de Volei Platja, del 17 al 21 d’abril. Aquest curs és imprescindible per aquelles persones que vulguin actuar com entrenadors a totes les competicions oficials de les categories sub 19 i sub 21, d’aquest mateix any.

Hi haurà una fase prèvia a distància que comença en el mateix moment de la inscripció de l’alumne a la plataforma on-line, mentre que la fase presencial es desenvoluparà del 17 al 21 d’abril al CIVP de Lorca. La data límit per inscriure’s al curs és el 10 d’abril.

Poden participar en aquesta activitat tots aquells que hagin obtingut el títol de nivell I de vòlei platja, entrenadors de voleibol nivell III, jugadors amb presència a quatre o més tornejos internacionals, absoluts, que hagin finalitzat, com a mínim en novena posició en un torneig FIVB o CEV, fins a la 12ena plaça al Campionat d’Espanya Sènior o fins a la cinquena en una prova del circuit nacional, a part dels llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, o aquells que hagin participat durant cinc temporades en el Circuit Nacional de Vòlei Platja.

Per obtenir més informació sobre el curs i al butlletí d’inscripció s’ha de descarregar el document que s’adjunta.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top