Lleida, seu del Campionat de Seleccions Provincials 2017

Lleida és la seu escollida per celebrar la tercera edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. L’activitat es realitzarà els proper dies 2, 3 i 4 de gener del 2017, al pavelló Juanjo Garra. Després de les exitoses edicions celebrades a Olot i Valldoreix, es busca seguir donant visibilitat al pla de desenvolupament del voleibol a les províncies catalanes i promocionar aquest esport arreu del territori.

Una activitat que començà com a prova pilot per recuperar un torneig històric i que s’ha consolidat com una de les trobades de voleibol de menors més importants a nivell català, ja que reuneix els millors jugadors de cada categoria. El campionat permet visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també, on és necessari remarcar el treball de promoció la creació de nous clubs.

La novetat d’enguany és la incorporació al campionat de la categoria juvenil, tant masculina com femenina. A més de les ja habituals infantil i cadet. Els equips es formaran a partir d’una divisió territorial dels clubs. Així, a la categories femenines hi participaran un total de 6 equips per categoria, mentre que a les masculines ho faran 4.

El Campionat de Seleccions Provincials mou més de 400 infants de tota Catalunya a una única seu, en tres dies de competició. A més, s’ha de comptar una cinquantena d’entrenadors provinents de clubs catalans i amb la presència d’àrbitres. La competició comptarà amb la col·laboració indispensable de l’Ajuntament de Lleida i dels dos principals clubs lleidatans, el Lanuit Balàfia Vòlei Lleida i el Cecell Lleida, i compta amb el suport de la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport. Tots aquells que hi vulguin assistir tenen una cita a Lleida o també es podrà seguir els partits en directe per streaming.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt