Lleida, escenari de la última reunió amb les delegacions territorials

La capital lleidatana va ser escenari de la tercera i última reunió federativa amb les delegacions territorials, una vegada visitades les delegacions de Tarragona i Girona. La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, juntament amb el Vicepresident Esportiu, Roberto Pozzato, i el responsable del Departament de Promoció, Carlos García, van desplaçar-se dijous passat cap a la capital del Segre per a reunir-se amb els clubs d’aquella delegació provincial.

La reunió va comptar amb una amplia majoria dels clubs federats de Lleida, amb només una absència, els quals van poder escoltar de presidència les activitats que s’han portat fent els darrers anys i les possibles activitats a desenvolupar en aquesta nova temporada que tot just s’inicia.

Altres temes com la promoció a les escoles de Lleida, la tecnificació de jugadors/es o entrenadors, així com el material didàctic de que disposa la FCVb, varen ser també presentats i explicats als clubs lleidatans, així com el nou programa que s’engegarà en breu d’assessorament a clubs per part de l’Àrea Tècnica de l’ens federatiu català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top