L’Handbol Bordils es proclama campió de Segona Nacional a Molina de Segura. CECELL,quart classificat

Per segon any consecutiu un conjunt català assoleix el títol de campió de la Segona Divisió Nacional femenina. L’Handbol Bordils substitueix al CV Monjos en el palmarès de la competició després de proclamar-se aquest cap de setmana a Molina de Segura vencedor, assolint d’aquesta forma la plaça d’ascens a Primera Nacional. El conjunt gironí va vèncer 3-0 en la gran final al CV Valencia, aixecant d’aquesta forma el trofeu que les acredita com a campiones.

Les campiones de la Fase Final catalana van protagonitzar al llarg del cap de setmana un torneig impecable. Les bordilenques van vèncer el seu grup derrotant per idèntic marcador de 3-1 a CV Valencia i CV Sóller, plantant-se a les semifinals de dissabte juntament amb un CECELL Lleida que va finalitzar primer de grup amb molta suficiència, en derrotar còmodament a les campiones valencianes de Voley Quart i a l’amfitrió Molina Voley per 3-0.

Ja en semifinals, l’Handbol Bordils va ser el primer en afrontar el penúltim rival abans de la gran final, i després d’un primer set molt igualat (28-26) davant el Voley Quart les gironines van mostrar el seu millor joc per tal de derrotar les valencianes 3-0, arribant a la històrica primera final per la secció del club gironí. L’espectacular segona semifinal que va enfrontar CECELL Lleida amb CV Valencia va tenir un tràgic desenllaç esportiu pel voleibol català, amb la derrota al tie-break de les lleidatanes per 12-15, impedint l’equip valencià la que hagués estat una gran final catalana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top