El CTI Balàfia Vòlei Lleida afronta a Eivissa el seu tercer play-off consecutiu a Primera Nacional

Aquest matí arrenca a Eivissa el Grup B de la Fase d’Ascens a Primera Nacional on el campió de la mateixa assolirà l’ascens de forma esportiva a la categoria de bronze del voleibol estatal. El CTI Balàfia Vòlei Lleida participa per tercer any consecutiu en la Fase Final com a únic representant català, després de la renúncia del CV Sant Pere i Sant Pau.

En la Fase d’Ascens a Primera Nacional hi participaran un total de cinc equips, els quals s’enfrontaran tots contra tots al llarg del cap de setmana, essent el primer equip classificat l’únic amb drets esportius per l’ascens.

El CTI Balàfia Vòlei Lleida debuta aquest matí enfrontant-se al CV Son Ferrer, segon classificat de la lliga balear. Els lleidatans tindran com a següents rivals en la fase final als amfitrions del CV Eivissa, campions de Balears, i els equips alacantins del CV Sant Joan, campió de la Comunitat Valenciana, i CVP Benidorm Fitness Corpore.

A més d’algunes aportacions econòmiques dels patrocinadors del club, cada jugador ha hagut d’aportar el seu gra de sorra per tal d’arribar als necessaris 6.000€ que significava al club lleidatà participar d’aquesta fase final de Segona Divisió Nacional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top