Les seleccions masculines de Catalunya coneixen els seus rivals al Campionat d’Espanya

Dilluns al matí la RFEVB y el CSD (Consejo Superior de Deportes) van fer efectiu el sorteig dels grups de la primera fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que en aquest 2016 tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a Múrcia capital.

Les dues seleccions catalanes masculines, que van dur a terme una nova sessió preparatòria aquest passat diumenge al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat, ja coneixen els rivals amb qui s’enfrontaran en la primera fase del torneig.

La selecció catalana cadet masculina d’Alberto Toribio i Idaira Vega, campiona d’Espanya al 2013 i 2014, retorna a l’estatal de seleccions disposada a millorar la cinquena posició que van assolir l’any passat a Valladolid. La selecció cadet ha quedat enquadrada al Grup B del torneig, juntament amb la Comunitat Valenciana, actual subcampiona del torneig, Aragó i Canàries.

Pel que fa als més petits de la delegació catalana, els hi ha correspost un grup amb la presència només de tres equips, comptant amb un equip molt fort com Andalusia, i un altre més dèbil com Melilla. Els nois que dirigiran Alex Vila i Miquel Ángel Jaray haurà de vèncer almenys un partit per estar present entre els vuit millors del campionat.

Totes dues competicions tindran un sistema de competició on tots s’enfrontaran a tots els rivals de grup, assolint l’accés a Quarts de Final del campionat els dos primers de cada grup, mentre que els tercers jugaran per la novena posició, i els últims classificats de cadascun dels quatre grups, per la tretzena plaça de cada torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top