El DSV CV Sant Cugat ratifica a Múrcia el títol de campió del Grup B de Superlliga 2 femenina

A falta d’una jornada per a la finalització de la lliga regular al Grup B de Superlliga 2 femenina el DSV CV Sant Cugat va vèncer a Múrcia per 0-3 i va ratificar el títol honorífic de campió de grup.

Les noies de Rafa Ruiz van sumar una nova victòria, la dotzena consecutiva en lliga, en un partit en el qual no van poder comptar amb la disponibilitat de les jugadores juvenils, a Valldoreix on afrontaven l’important partit d’aquesta categoria a Primera Divisió rebent la visita del CVB Barça.

Amb la participació en acta de vuit jugadores, i amb l’actuació de la lleidatana Julia Bonet com a lliure, les catalanes van sumar tres nous punts per a seguir liderant la classificació amb 44 punts, avantatjant en cinc al Motorsan Guadalajara Voley, i en nou al seu últim botxí en lliga, les mallorquines del JS Hotels Cide.

A falta d’una jornada per al final de la lliga regular, partit que disputaran dissabte al Pavelló de Voleibol de Valldoreix contra les madrilenyes del CV Madrid Chamberí, les santcugatenques ja coneixen el nom de dos rivals a Fase Final de Superlliga 2, l’equip de Guadalajara, com a segon classificat del Grup B, i el CV Torrelavega, campió del Grup A. El tercer rival sortirà d’entre el Cuesta Piedra Santa Cruz i l’RGC Covadonga, on les canàries depenen de si mateixes per esta en la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top