Les Seleccions Espanyoles coneixen els rivals del Campionat d’Europa

Després del sorteig de grups del passat mes de gener, les seleccions espanyoles, masculina i femenina absolutes ja coneixen quin serà el seu calendari de competició al Campionat d’Europa. Tant l’equip de Fernando Muñoz, com el de Pascual Saurín debutaran amb la selecció eslovaca, i en el cas de la femenina aquesta serà, a més, l’amfitriona.

La selecció espanyola absoluta femenina, que forma part del grup D, debutarà el 23 d’agost, a les 20 hores a Eslovàquia, país coorganitzador i amfitrió de la primera fase de grups del campionat. El segon partit serà el dia 24 de gener amb un dels rivals complicat del grup, Alemanya. I el tercer rival serà la tercera jornada, sense tenir jornada de descans amb Bielorússia. El dia 26 de gener serà el dia que la selecció de Saurín descansi per afrontar els dos últims partits de grup el 27 de gener amb Suïssa i, el 28 de gener, amb la complicada Rússia.

La selecció espanyola absoluta masculina, enquadrada al grup B jugarà la seva fase prèvia a Bèlgica. El primer partit serà el 13 de setembre, com en el cas de la selecció femenina, amb Eslovàquia. Tot seguit tindrà jornada de descans i després tres partits seguits els 15, 16 i 17 de setembre amb Bèlgica, Sèrbia i Àustria respectivament. Espanya finalitzarà la fase prèvia el dia 19 de gener amb la potent Alemanya.

Tant el cas femení com en el masculí, els quatres millors classificats de cada grup passen a la següent ronda. En el cas femení es trobaran amb els 4 millors equips del grup B, que està format per Bèlgica, Ucraïna, Itàlia, Portugal, Polònia o Eslovènia. L’equip de Fernando Muñoz, en cas d’acabar entre els quatre primers s’enfrontaran amb els rivals del grup D, format per Montenegro, Ucraïna, Polònia, República Txeca, Estònia i Holanda.

Tota la informació sobre el Campionat d’Europa es pot trobar a la pàgina web de l’Eurovolley 2019 https://eurovolley.cev.eu/ on també es pot accedir a la compra d’entrades per aquest gran esdeveniment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top