Les seleccions catalanes de Platja viatgen al Campionat d’Espanya Sub’17

La localitat murciana de Los Alcázares acull des de demà el Campionat d’Espanya Sub’17 de Vòlei Platja amb la participació de les dues seleccions catalanes. Catalunya defensa en categoria femenina els títols assolits als darrers dos anys a Sanxenxo i Punta Umbria, apuntant al que significaria el tricampionat en aquesta categoria.

Les dues seleccions catalanes començaran el seu periple per la platja de Los Alcazares demà dissabte al matí, sent la selecció masculina la primera en fer-ho. L’equip que dirigirà el seleccionador català Marc Màrmol i que està format per Pol Vila (CE Roca-ARC), Marça Macià i Alejandro Bonnin (CVP Arenys) comença la seva participació al torneig tenint com a rival en primera ronda la selecció d’Aragó a les 10h.

Pel que fa al combinat femení que entrena Daniel Antolín i que formen Judith Querol (CN Sabadell), Clara Barceló (CV Vall d’Hebron) i Laura Brun (CV Sant Cugat) tractarà de revalidar el títol femení, tenint com a primer rival demà en primera ronda la selecció de La Rioja.

Quadre Masculí

Quadre Femení

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top