Campionat i subcampionat pels equips ARC Voleibol al Torneig de Vitrolles

Els equips de l’ARC Voleibol van participar aquest cap de setmana al Torneig Internacional de Vitrolles amb un gran resultat esportiu per ambdós conjunts.

El grup femení repetia l’experiència de l’any passat quan van participar per primera vegada i on van aconseguir el triomf, repetint-lo per segon any consecutiu en derrotar en la final d’aquesta edició disputada ahir al Centre de Tecnificació de Montpeller.  Les noies que entrenen Adrián Fiorenza i Lluís Enric Molada van repetir l’èxit de l’edició de l’any passat i van realitzar de nou un gran torneig derrotant a tots els rivals amb qui s’enfrontaven. Un torneig que aquest any ha comptat amb la participació set equips i on ha comptat per primera vegada amb una categoria masculina on hi ha participat també el grup masculí de l’ARC Voleibol.

Els nois que dirigeixen Alberto Toribio i Idaira Vega va finalitzar subcampió de la competició, en perdre ahir la final contra el Centre de Tecnificació de Provence. El grup masculí va oferir el seu millor voleibol i va arribar a la final en desfer-se diumenge al tie-break d’un emocionant partit al prestigiós Centre de Tecnificació de Montpeller.

En l’apartat individual l’organització va premiar el treball dels dos equips catalans amb l’entrega del premi a millor col·locador i col·locadora, respectivament, pels sabadellencs Sergi Reñé i Anna Newsome, així com l’aparició en els dos equips ideals del torneig de Víctor Brull i Patricia Llabrés.

Una excel·lent cloenda de temporada per als dos grups de l’ARC Voleibol, havent crescut enormement al llarg d’aquesta campanya, i acabant-ho rubricant amb aquests èxits esportius al prestigiós Torneig Internacional de Vitrolles.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top