Les selecciones espanyoles absolutes compten amb 6 catalans pel preeuropeu

Pascual Saurín i Fernando Muñoz han fet públiques les llistes de convocats per les seleccions masculines i femenines absolutes de voleibol que es concentraran a partir del proper 16 de juliol per preparar els compromisos internacionals. En total, son 6 els jugadors catalans que han estat convocats per alguna de les seleccions.

Pascual Saurín, seleccionador espanyol femení de voleibol, ha convocat a Aina Berbel, del DSV CV Sant Cugat; Mabel Caro, del Bordeaux francès; Maria Segura, del Cuneo italià i Sílvia Araco, col·locadora la passada temporada del DSV CV Sant Cugat però que militarà al CVB Barcelona Barça. Les jugadores es concentraran, a partir del proper 16 de juliol a Boiro, A Corunya, per tal de preparar el preeuropeu del proper agost.

Abans de la cita continental les pupil·les de Saurín jugaran dos partits amistosos amb les seleccions de Bèlgica, el 3 i el 5 d’agost, i Portugal, el 10 i 11 d’agost. Al preeuropeu jugaran amb les seleccions de Romania, Letònia i Bòsnia. Els partits que disputaran a territori espanyol seran el 19 d’agost amb Romania i el 22 d’agost amb Bòsnia a Guadalajara. La resta de partits seran el 15 d’agost a Letònia i el 26 d’agost a Bòsnia.

A la selecció absoluta masculina, que dirigeix Fernando Muñoz, s’ha convocat a Aharon Gámiz, lliure del FC Barcelona que ja ha participat amb la selecció espanyola als Jocs del Mediterrani penjant-se la medalla de plata, i Álavaro Gimeno, que gaudeix de la seva primera convocatòria oficial amb concentració amb el primer equip. Gimeno, format a les files del CV Sant Pere i Sant Pau ha estat aquesta última temporada als Estats Units on ha estat nombrat millor jugador novell de la conferència est universitària amb el New Jersey Institute of Technology.

Muñoz i els seus jugadors es concentraran a partir del 16 de juliol a Guadalajara per preparar el preeuropeu amb Bielorússia, Geòrgia i Noruega. Abans, però, disputaran un bilateral amb Croàcia del 8 al 10 d’agost. Els partits del preeuropeu de la selecció masculina a territori espanyol es disputaran a Melilla el 15 d’agost amb la selecció de Geòrgia i el 22 d’agost amb la de Noruega. La resta de partits seran el 19 d’agost a Bielorússia i 25 d’agost a Noruega.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top