El circuit Vichy Catalan Volei Tour arriba a l’equador amb balanç positiu

El Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Volei Platja va arribar amb la prova de Cunit a l’equador del circuit i a partir de dissabte, a Mataró, encara la recta final amb la primera de les tres proves que queden per davant, a banda de les grans finals del Campionat que es disputaran a Cambrils al setembre. Amb les inscripcions ja tancades per aquest cap de setmana les xifres parlen de més de 300 parelles que han format part d’aquesta primera fase de la competició.

La platja del Varador de Mataró acollirà aquest cap de setmana, 14 i 15 de juliol, les proves del Vichy Catalan Volei Tour, el campionat mixt i també diferents proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors. Amb les inscripcions tancades s’han inscrit un total de 66 parelles al Vichy Catalan, 30 en categoria masculina i 36 en categoria femenina, a les que s’han de sumar la de la resta de competicions, el que portarà a que unes 200 persones practiquin voleibol aquest cap de setmana a la platja de la capital del Maresme.

A dia d’avui s’han disputat un total de 4 proves: a Vilanova i la Geltrú, al Masnou, a Lloret de Mar i a Cunit, en les que hi han participat, al Vichy Catalan Volei Tour, un total de 264 parelles, amb una mitjana de 32.5 parelles en el quadre masculí i 33.5 en el femení. Amb els inscrits a Mataró la xifra de participació arribarà a les 330. La prova amb més participació va ser la del Masnou amb 43 parelles masculines inscrites i 38 de femenines.

Pel que fa a guanyadors, Erika Kliokmanaite és la jugadora que ha pujat més vegades al més alt del podi. En tres ocasions ha estat la campiona del torneig, una de les vegades amb Carla Martínez i les altres dues amb Núria Bouza. En segona posició femenina destaca la dupla formada per Meche Arends i Elena Biosca, que també en tres ocasions s’ha penjat la medalla de plata. En el quadre masculí, Nico Zanotta i Fede Corbo van ser els guanyadors de les dues primeres parades del campionat. Després, els millors han estat Ferran Serra i Conrad Rovira a Lloret i Agustín Corre i Lluís Badosa a Cunit.

Després de la prova a la capital del Maresme, la segona que es disputa en aquesta comarca després de la del Masnou i que serà la cinquena del circuit, el Campionat de Catalunya tindrà dues parades més a la costa catalana, Torredembarra i Empuriabrava. Les grans finals, que es disputaran a Cambrils, proclamaran els campions de Catalunya de Vòlei Platja 2018.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top