Les parelles catalanes avancen al quadre principal dels I Internacionals Tarragona 2017

Avui ha començat a les espectaculars instal·lacions del Madison Beach Voley Tour la prova del Circuit Estatal 2014, I Internacionals Tarragona 2017. Amb una bona presencia de parelles catalanes als dos quadres de prèvies de la competició els representants locals d’aquesta última prova abans de la final de Fuengirola, no han decebut i han obtingut grans resultats.

Al quadre final de cadascun dels tornejos, que ha donat inici a última hora d’aquesta tarda, han classificat fins a cinc parelles provinents de la ronda prèvia d’eliminació directa que s’ha disputat al llarg de tota la jornada matinal. A aquestes cinc parelles, dos masculines i tres femenines, s’han de sumar les ja classificades i habituals al Circuit Català de Vòlei Platja. Així, en el torneig masculí els andorrans Geni Da Silva i Christian Salvador, en el número quatre de la llista d’entrada, començaran l’acció demà al matí. Per la seva banda, i seguint en el torneig masculí, els subcampions de Catalunya ahir a la tarda, Yamil Yanes-Gerard Aguilà, han arrencat aquesta tarda des de primera ronda del torneig en entrar en vuitena posició en la llista d’entrada, per darrere de Jordi Roca i Juan Miguel Rosell, tercers en la final del Màsters Final del Circuit Català disputat ahir a Tarragona, i que també han començat la seva participació aquesta tarda.

Un quadre principal al que han classificat aquest migdia dues parelles tarragonines. Els germans Mora i Christian Vives-Didac Jiménez, han avançat des de ronda prèvia per a plantar-se entre les dotze millors parelles d’aquesta prova que es disputa a la Platja de l’Arrabassada de la capital tarragonina.

Pel que fa al quadre femení fins a quatre parelles lluiten des d’aquesta tarda al quadre final de la competició. A les millors classificades catalanes, i exemptes de la fase prèvia del dia d’avui, Virginia Carmona-Rebeca Fernández, se’ls hi ha unit tres parelles més. Susana Vega-Berta Antequera, Lisi Torok-Aurora Suñol i Elena Biosca-Raquel Brun, s’han classificat per a disputar el quadre principal d’aquests I Internacionals Tarragona 2017. Totes tres parelles han superat la prèvia d’eliminació directa, tenint especial menció la classificació de Susana Vega i Berta Antequera, que han tingut que superar dos partits a vida o mort per estar entre les dotze millors parelles d’aquesta penúltima prova del Circuit Estatal de Vòlei Platja 2014.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top