Les lligues juvenils i cadets femenines arriben a l’equador de la lliga

Aquest cap de setmana es disputen els últims partits de la primera fase de la majoria de competicions catalanes, que decidiran els equips que lluitaran per les places d’ascens i per proclamar-se campions de Catalunya de les diferents categories. A excepció de la competició de menors masculina, dels alevins i dels veterans, la resta d’equips arriben a l’equador de la competició amb aquesta jornada. Avui, fem resum de les categories cadets i juvenils!

PRIMERA DIVISIÓ

La categoria juvenil i cadet finalitza aquest cap de setmana la primera fase de la competició. Aixi, tant les lligues que es juguen en tira, classificació conjunta entre les dues categories, com les preferents sabran amb els resultats d’aquest cap de setmana quins equips disputen la segona fase als grups de campionat i quins ho fan als de competició. Així, la primera divisió juvenil/cadet femenina, ja sap la majoria d’equips classificats. El grup B no disputarà cap partit que pugui canviar que el CV Barcelona Barça, el CV Vall d’Hebron, el Voleibol Sant Just i l’AE Carles Vallbona ja hagin assolit disputar la fase competició on podran també optar a la fase final, al Campionat de Catalunya i al campionat d’Espanya. Al grup A, tenen assegurada la fase classificació el CV Sant Cugat i el CE Camp Escolar. Aquesta setmana es juguen la tercera i la quarta el CN Sabadell, amb 45 punts, el CV Esplugues, amb 43 i el CV Permià de Dalt Maresme amb 42.

SEGONA DIVISIÓ

A la segona divisió juvenil cadet, amb 4 grups de competició, els quatre millors de cada grup disputaran la fase d’ascens que es disputarà també amb dos grups i la resta d’equips passaran a la fase permanència. D’aquesta manera els grups que ja estan tancats i que no poden tenir sorpreses són el B i el C. Al grup B s’han classificat el CV Monjos, el Club Volei Balàfia Lleida, el CV Salou i el CE Camp Escolar. Els equips del grup C són el CEV L’Hospitalet, el CV Sant Quirze, el CV Barcelona Barça i l’AE Molins. Més interessants seran els resultats als altres dos grups on les quartes places encara estan obertes a diferents possibilitats segons els resultats.

Al grup A asseguren la presència al grup de classificació el CV Barcelona Barça i el CV Sant Cugat. Amb els 6 punts en joc que resten, el CV L’Ametlla del Vallès, el Club Handbol Bordils i l’AEE Escola Pia Granollers també tenen opcions d’acabar en quarta posició. Encara més rocambolesca és la situació al grup D, on els sis punts en joc del cap de setmana donen marge a una infinitat de possibilitats, ja que tots els equips estan molt igualats. Per ara el CV Barberà ocupa la primera posició amb 58 punts, el CV Vall d’Hebron la segona amb 54, el CV Sant Cugat la tercera amb 53, el CV Gavà la quarta amb 41 i, finalment, el CV Esplugues amb 48. Només les de Barberà s’asseguren per ara, estar al grup competició.

TERCERA DIVISIÓ

A la tercera divisió conjunta només els primers, segons i tercers classificats dels 9 grups de competició, més el 5 millors quarts opten a entrar a la següent fase a un dels 4 grups de competició. Només els grup C, F i G ja coneixen quins seran aquests equips abans que es disputi l’última jornada, i aquests són: l’AEE Jaume Callís, l’Escola Pia Calella i el CV Joves Caldes del grup C; el CV Sant Cugat, el Club Volei La Palma i el CV Gavà pel grup F; i el CEV L’Hospitalet, el CV Barcelona Barça i el CV Vall d’Hebron, del grup G.

Però començant pel grup A, només s’asseguren la classificació les jugadores de l’equip AEE Jaume Balmes, els tres següents equips, empatats a 59 punts són l’As. Cult. Colegio Alemán San Alberto Magno, el Club Joventut les Corts i el CV Sant Martí. Si bé es molt possible que es classifiquin els tres, entrant l’últim com a millor quart. Al grup B, només el CV Avap i el Vòlei Sant Celoni saben que quedaran primer i segon. La tercera plaça se la juguen aquest cap de setmana la Unió Esportiva La Salle i el CE Eduvolei Ametlla, però també podrien entrar els dos si el quart és un dels 5 millors classificats. Al grup D, el primer classificat destacat és el conjunt que formen els equips Club S. Dep Espanyol i CV Tiana. També tenen una plaça assegurada el CV Vilassar i l’AE Empenta. En aquest grup el quart classificat és el CV Alella.

Al grup E la tercera plaça del grup encara està en joc i la disputen el CE Camp Escolar i el CE Vilanova i la Geltrú, mentre que els dos equips que juguen sense pressió aquest cap de setmana amb la classificació consolidada són el CEVOL Torredembarra i el CV Roquetes. El mateix que succeeix al grup H i a l’I. Per un costat estan classificats els equips CN Sabadell Blau i FS Castellar de l’H, i el Club Futbol Frederic Mistral i el CV Sant Cugat de l’I. Mentre que del primer grup se la juguen el CV Barberà B i el Club Voleibol Avinyó, i del segon l’Ampa Col·legi Sagrat Cor Sarrià i el CV Cerdanyola.

JUVENIL PREFERENT

En categoria tercera juvenil femenina hi ha tres grups, dels quals els quatre millors es reagruparan en 2 grups nous per disputar la fase competició i la resta aniran als dos grups de competició. En aquesta categoria la jornada serà decisiva a excepció del grup C que ja sap quins seran aquests equips: el Montgat AC, l’AE Dolors Mallafré B, l’UE Canyelles i l’AE Dolors Mallafré. Al grup A només estan clars els tres millors classificats, que són el CV Andorra, l’Ins. Anna Gironella Mundet i el CV Valls d’Andorra. Però la quarta posició encara està pendent de saber els resultats del Vòlei els Arcs i del Vòlei Gelida Hotel Sitges. Per últim, el grup B passa el mateix, el CV Cardedeu i el CV Viladecans hauran de buscar els punts necessaris aquesta jornada per finalitzar quarts. Ja saben que participaran al grup de campionat el CV Esplugues, el CV Terrassa i el CH Bordils.

CADET PREFERENT

En aquesta categoria seran els 5 millors classificats de cada grup i també el millos sisè classificat els que es reagruparan en els dos grups que jugaran la fase campionat. Tot i tenir més possibilitats els grups ja estan prou definits i només faltarà conèixer quin és l’equip que ocuparà la plaça de millor sisè classificat. Aquí trobem al Club Volei Sant Pedor, el CV Arenys i el Vòlei Sant Martí. Els equips classificats són:

Grup A: CE ESCola Sant Gervasi, el Club Volei Taradell, el Vòlei Rubí Vermell, el CV Torelló i el Vòlei Sant Celoni.

Grup B: Vòlei Vilassar D, CV Lloret B, CV Sant Pere Pescador, Vòlei Vilassar C i Vòlei Canet.

Grup C: AEE Elisabeth, Grint at Me Balafia Lleida Volei, Alpicat Volei Associació, Club Voleibol Salou i AE Sàndor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top