Les catalanes Querol-Saló pugen al podi de la prova Sub’19 Vòlei Platja WEVZA

Divendres i dissabte va tenir lloc a la localitat holandesa de La Haia la primera prova de Vòlei Platja de la historia en categoria Sub’19 femenina organitzada per la recentment creada Associació zonal de nacions de l’Oest d’Europa (WEVZA) i que va comptar amb la participació de parelles d’Holanda, Bèlgica, Portugal i Espanya, precisament representant el vòlei platja estatal van viatjar fins a terres holandeses les catalanes Judith Querol i Mar Saló.

Judith Querol i Mar Saló van pujar al podi després de fer-se amb la medalla de bronze en la final de consolació del torneig. Les catalanes van dur a terme un torneig molt sòlid, tot i no haver entrenat juntes a les darreres setmanes i sense disposar d’entrenador fins dissabte al matí, Querol-Saló van penjar-se un meritori i merescut bronze del coll.

Les catalanes van començar divendres el torneig de manera fulgurant en la fase de grups finalitzant en primera posició amb tres victòries en els tres primers partits disputats al derrotar a les parelles de Bèlgica 1, Holanda 2 i Portugal 2. Ja en dissabte es van trobar a semifinals amb l’altre parella espanyola que formaven les jugadores basques Ruiz-Paskual, les quals van varar el pas a les catalanes a la gran final del torneig en derrotar-les 2-0 (19-21, 17-21). Lluny de baixar els braços, la parella catalana va afrontar amb moltes ganes la final de consolació davant l’equip belga 1, al qual ja havia superat en la primera fase, i que va tornar a fer-ho en la lluita pel bronze per un contundent 2-0 (21-12, 21-18), saborejant d’aquesta forma el seu primer gran èxit internacional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top