L’Asfe Sant Fruitós Campió de Catalunya i ascens a Segona Divisió

L’equip sènior femení de l’Asfe Sant Fruitós ha estat el campió de la Fase Final de tercera divisió sènior femenina disputada aquest passat cap de setmana a Tarragona sota l’organització del CV Sant Pere i Sant Pau. L’equip del Bages, a més, es proclama Campió de Catalunya de la categoria i assoleix l’ascens a segona divisió catalana. També pujaran de categoria el Tarragona 2018 SPiSP, el CV AVAP Girona i el Motocar Balàfia Vòlei Lleida.

L’equip de Sant Fruitós, entrenat per Iván Pozo ha guanyat la fase final de tercera divisió sènior femenina després de guanyar a la final a l’equip local, el Tarragona 2018 SPiSP per 1-3 (20-25/25-21/17-25/21-25). Un partit emocionant però que les del Bages han sabut controlar fins al tancament del partit. L’any passat el Sant Fruitós es va quedar a les portes de l’ascens a la fase disputada a Vilanova i només un any després a aconseguit l’ascens a segona divisió, una fita complicada d’assolir.

A la fase final també hi han participat el CV Joves Caldes, el CV Avap Girona, l’Aplicat Volei Associació i el Motocar Balàfia Vòlei Lleida. Amb els 4 descensos de segona a tercera divisió, l’ascens era possible pels equips que disputessin les semifinals. Així, tant el Tarragona 2018 SPiSP, que ha finalitzat segon, com el Motorcar Balàfia Vòlei Lleida i el CV AVAP Girona, tercers i quarts de la fase, són els equips que pujaran de categoria per la propera temporada.

A l’entrega de premis hi van assistir Joan Plana, representant territorial d’Esport de la Generalitat de Catalunya; Elisa Vedrina, consellera d’Esports del Excel·lentíssim Ajuntament de Tarragona; i Alfonso Periáñez, president del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top