L’ARC Voleibol femení visita la Delegació del Govern davant la UE

L’equip ha pogut conèixer la tasca que realitza la Delegació i les diverses oficines que hi acull, i també ha pogut visitar l’exposició temporal Cellers de Catalunya: modernisme i cooperativisme que ofereix l’Espai Catalunya Europa. D’altra banda, se’ls ha explicat l’estructura i la dinàmica de les diferents institucions europees.

Aquest torneig l’organitza la federació regional de Bèlgica AIF, amb la qual la Federació Catalana de Voleibol manté bones relacions des de fa uns anys. L’equip d’Adrian Fiorenza i Lluís Enric Molada està inclòs al Grup C de la competició, juntament amb Azerbaidjan i Turquia.

Les jugadores catalanes, becades pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya arrencaran el torneig enfrontant-se divendres a primera hora del matí a la selecció de Turquia, i per la tarda a la selecció d’Azerbaidjan. Per a dissabte estan programats els encreuaments entre els tres grups del torneig que formen en el A, Holanda, Bielorússia i Bèlgica AIF i en el B, França, Eslovàquia i Lituània. El torneig es juga al Complex sportif d’Etterbeek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top