L’ARC Voleibol femení participarà al Torneig Internacional de Brussel•les

El grup femení de l’ARC Voleibol es desplaça demà al matí fins a Brussel·les per a participar al prestigiós torneig Internacional  de Brussel·les en categoria ‘youth’. Aquest torneig l’organitza la federació regional de Bèlgica AIF, amb la qual la Federació Catalana de Voleibol manté bones relacions des de fa uns anys, participant equips de la seva federació en anteriors edicions del Memorial Arturo Cortès, i desplaçant-se fins a terres belgues grups del programa ARC, tant masculins, al Memorial Mies, o femenins, com ara en aquest torneig.

La invitació a aquest torneig no es podia rebutjar, tenint en compte el nivell que tindrà en aquesta edició de 2013, amb la participació de seleccions nacionals del nivell de França, Holanda, Eslovàquia o Turquia.

L’equip d’Adrian Fiorenza i Lluis Enric Molada està inclòs al Grup C de la competició, juntament amb Azerbaidjan i Turquia. Les joves jugadores catalanes arrencaran el torneig enfrontant-se divendres a primera hora del matí a la selecció turca, i per la tarda a l’estat de la regió del Caucas. Per a dissabte estan programats els encreuaments entre els tres grups del torneig que formen en el A, Holanda, Bielorrússia i Bèlgica AIF i en el B, França, Eslovàquia i Lituània.

Informació del Torneig

Llistat ARC Voleibol

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top