L’ARC Voleibol, campió de la Primera Catalana femenina

La setmana passada finalitzaven les vint-i-sis jornades de competició al Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina amb el títol de campió de la categoria per l’ARC Voleibol.

El jove equip del programa ARC de la Federació Catalana de Voleibol a la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, ha completat una gran temporada sumant un total de 73 punts, amb només una derrota en tota la lliga regular. Les joves jugadores d’Adrián Fioreza i Lluis Enric Molada han mostrat un gran joc durant tota la temporada, donant cabuda a la formació de les jugadores amb resultats sobre la pista, que els ha permès dominar de principi a fi la competició.

Per sota de l’ARC Voleibol ha classificat el CV Esplugues com a subcampió de la categoria. Les del Baix Llobregat, en la seva primera campanya a Primera Catalana després de renunciar a Primera Nacional, han completat una bona temporada que els hi permet participar la propera setmana del 10 al 12 de maig en Elx en la Fase d’Ascens a categoria estatal. Autocars Pujol Lloret, finalitza tercer classificat, empatat a punts amb el CV Esplugues, però les gironines no disputaran la fase d’ascens en haver renunciat a disputar-la, sent el CV Esplugues l’únic representant català en la Fase Final de Segona Divisió estatal.

Per la part de sota seran AEC Vallbona Granollers, CV Salou, Transports Servetó CECELL Lleida i Vikings Vòlei Prat, els equips que baixin a la Segona Divisió del voleibol català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top