El Tarragona SPSP-2017 assoleix l’ascens a Superlliga-2 masculina

Jornada historia la de dissabte al Pavelló Sant Pere i Sant Pau de Tarragona amb l’ascens a Superlliga-2 masculina del Tarragona SPSP-2017. Els tarragonins van assolir aquesta fita dissabte a la nit derrotant en la segona semifinal de la Fase d’Ascens al VP Madrid, campió del Grup A de Primera Nacional.

L’equip que entrena Vladimir Stevovski arribava de ser primer del seu grup, després de sumar dues victòries molt sofertes (3-2) contra Universidad de Granada i Universidad de Valladolid, ja per la tarda es jugaven l’accés a la final de la Fase Final de Primera Nacional masculina i una de les tres places en joc per a la propera temporada a Superlliga-2 masculina, aconseguint-lo davant el nombrós públic que omplia les graderies del Pavelló Sant Pere i Sant Pau.

En la final de diumenge els tarragonins s’enfrontaven al CV Mediterráneo, qui havia arribat a aquesta fase final com a convidat, ja que el segon classificat del Grup B, IGS Energías Renovables Cieza havia renunciat a participar, i que va culminar diumenge al migdia un gran torneig, derrotant en la final al Tarragona SPSP-2017 per 2-3 i proclamant-se així campió de la Primera Nacional masculina 2012-13.

Així doncs, tres equips catalans competiran l’any pròxim en la categoria de plata del voleibol estatal, afegint-se ara el club tarragoní a CV AA Llars Mundet i FC Barcelona.

Video Ascens Tarragona SPSP-2017

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt