AEC Vallbona Granollers i CE Roca, nous equips de 1ª Divisió Juvenil/Cadet

La setmana passada finalitzava la Fase d’Ascens a Primera Divisió juvenil/cadet. Després de set mesos intensos de competició l’AEC Vallbona Granollers i el CE Roca van assolir l’ascens a la màxima categoria de formació a Catalunya.

Les granollerines van acabar primeres en la classificació conjunta, sumant un total de 35 punts, per davant del CE Roca i el Vòlei Vilassar, empatats a 31 punts i que es van disputar fins a la darrera jornada de competició la segona plaça que donava accés, anant aquesta a parar finalment a mans de l’equip barceloní, en sumar una victòria més que el club maresmenc.

Per l’AEC Vallbona Granollers es tracta de la seva primera aparició en Primera Divisió juvenil/cadet en una temporada que van iniciar amb l’objectiu de formar jugadores pel primer equip i mantenir-se a la  categoria. Desprès de la primera fase i veure que els dos equips, tant juvenil com cadet, es van classificat en primer  lloc al seu grup, el club es va plantejar mirar d’aconseguir un objectiu més ambiciós, com ha acabat sent el de l’ascens de categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top