L’Ajuntament de Terrassa, mostra interès en el projecte d’instal·lacions de la FCVB

El passat 2 de novembre a la seu de la Federació Catalana de Voleibol es van reunir la presidenta de l’ens federatiu , Maribel Zamora, i el gerent Oscar Novillo, amb una representació del Ajuntament de Terrassa, formada per Miguel Angel Moreno, regidor d’esports, Carles Sanchez, cap de serveis d’esports i Xavier Dobon, president de l’entitat Vallesana.
En aquesta trobada es van tractar diferents qüestions, amb èmfasi en valorar un projecte d’instal·lacions a la ciutat de Terrassa oferint l’ajuda al club en l’inici de les gestions, així com en l’assessorament i recolzament en el finançament per la instal·lació d’unes noves carpes que permetin la pràctica del Voleibol a la ciutat.
Fa vàries setmanes la FCVB va facilitar als clubs catalans informació sobre el projecte d’instal·lacions esportives cobertes a través de carpes de grans dimensions, amb la voluntat de generar nous espais esportius per poder continuar creixent. Són diversos els clubs que han traslladat la proposta als seus ajuntaments, i per primera vegada, un consistori manifesta el seu interès en fer-ho possible, en un projecte de futur per la seva ciutat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top