La UFEC rep la visita del Comitè Olímpic Espanyol i del seu president Alejandro Blanco

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb el seu president, Gerard Esteva, al capdavant, va rebre ahir dimarts la visita del president del Comité Olímpico Español (COE), Alejandro Blanco.

Esteva va aprofitar la visita per mostrar al president del COE la seu de la UFEC, així com per explicar els diferents serveis que aquesta ofereix a les Federacions esportives catalanes i als clubs d’arreu del territori.

Esteva i Blanco van compartir opinions i punts de vista sobre els diferents models de gestió esportiva, alhora que han abordat diferents temes d’actualitat en relació al present i futur de l’esport català i espanyol, així com dels principals reptes i problemes de l’esport de base i l’alt rendiment, mostrant-se predisposats a explorar vies de col·laboració conjuntes donada la plena sintonia entre les dues entitats.

Aquesta sintonia s’ha manifestat en l’aprovació per part del COE dels projectes i solucions per a l’esport català que té en marxa la UFEC, de la mateixa manera que la Unió de Federacions ha expressat el beneplàcit envers els projectes del COE.

La visita ha servit també perquè Blanco signés el Llibre d’Or de la Unió de Federacions i Esteva l’ha obsequiat amb un parell d’exemplars sobre la història de l’esport català i de la proposta de reforma del sistema esportiu que propugna la UFEC.

Un cop finalitzada la visita, ambdós presidents, juntament amb membres del consell directiu de la UFEC, del que forma part la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, com a secretària del consell, han mantingut un dinar de germanor al Restaurant del Real Club Nàutic de Barcelona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top