La UAB i la URV, campiones de Catalunya universitàries en voleibol

La Universitat Autònoma de Barcelona, en categoria femenina, i la Universitat Rovira i Virgili, en categoria masculina, han estat les guanyadores del Campionat de Catalunya Universitari 2020 de voleibol. Catalunya però, podrà participar al Campionat d’Espanya, que es celebrarà a Lleó el proper mes d’abril, amb quatre equips, dos per gènere.

El passat dilluns, 2 de març, van tenir lloc les finals del Campionat de Catalunya Universitari que posen fi a una competició que va començar al mes de novembre i on hi han participat 9 universitats en categoria femenina i 7 en la masculina. La final femenina, un any més, va ser la més igualada entre la Universitat de Barcelona, que buscava el seu cinquè títol consecutiu, i la Universitat Autònoma de Barcelona, que per tercer any arribava a la final. Finalment el marcador es va decantar per l’equip d’Idaira Vega amb un ajustat 2-3 al marcador.

En categoria masculina, insòlita final disputada entre la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, que deixava fora de les opcions de revalidar el títol a la Universitat de Barcelona, també quatre anys consecutius campiona en aquesta disciplina. Els de Tarragona, amb un equip format amb alguns jugadors provinents de l’equip de Superlliga 2 del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, va fer-se amb la victòria per 1-3. Amb aquest títol, els d’Eric Bescós aconsegueixen el bitllet pel campionat estatal.

El Campionat d’Espanya Universitari de Voleibol, on Catalunya pot participar-hi amb dos equips per gènere, es disputarà del 23 al 29 d’abril a Lleó. Així, els quatre equips finalistes, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili i Universitat Politècnica de Catalunya, podran participar en aquest campionat representant Catalunya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top