El vòlei català es suma al Dia Internacional de la Dona

La Federació Catalana de Voleibol vol sumar-se als actes del proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, afegint-se al manifest publicat per la Unió de Federacions Esportives que reivindica l’assoliment de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’esport, en tots els seus àmbits. A més, us convidem a participar activament d’aquesta jornada. 

Per tal de celebrar aquest dia de manera unitària, convidem a tots els nostres clubs i federats a participar de manera activa realitzant accions que ajudin i sumin en la visibilitat de la dona en el nostre esport. En el manifest que proposa la UFEC es vol retre homenatge a les dones de l’esport, a les dones que han assumit el compromís de liderar un equip, un club o una federació, ja sigui des del paper de directives, entrenadores, àrbitres, esportistes o voluntàries. Per aquest motiu us emplacem a que el llegiu abans de l’inici del partit del cap de setmana del 7 i 8 de març. 

Altres actuacions visibles són lluir motius de color lila als entrenaments o partits aj siguin en forma de llaç, globus, samarretes, braçalets o d’altres. Podeu compartir les vostres accions a través de les xarxes socials etiquetant a la Federació Catalana de Voleibol i adjuntat el #8Mvoleibol i #SomEsportFeminista. 

A més, enguany la Comissió Dirigents, Dona i Esport ha organitzat una sessió de formació ‘Lideratge en femení al món de l’esport’ adreçada a directives, professionals, esportistes i àrbitres de clubs i federacions. Serà el pròxim dilluns 9 de març de 17 a 19 h a la seu de la UFEC a Barcelona. La formació anirà a càrrec de Noelia Hurtado, Directora Acadèmica del postgrau de Control de Gestió a Euncet Business School i especialista en consultoria estratègica per a Start Ups, pimes i franquícies. 

Estem segures que el voleibol respondrà a aquesta campanya de mobilització de consciència, i que omplirem els pavellons d’accions a favor de la igualtat real. Qualsevol iniciativa que vulgueu compartir amb nosaltres estarem encantades de difondre-la. Ens hem d’implicar de manera activa en la lluita per eradicar les desigualtats, i estem segures que contarem amb el vostre recolzament.

 

MANIFEST CATALÀ I CASTELLÀ

 

Formulari d’inscripció jornada UFEC

Programa de la sessió 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top