La selecció infantil femenina cau davant Andalusia en la lluita pel bronze. Gran quarta plaça final

Andalusia va derrotar a la selecció infantil femenina en la lluita pel bronze en el final d’un Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques on Catalunya va tornar a accedir a les semifinals d’aquesta categoria després de la sisena plaça assolida l’any passat a Valladolid.

La selecció dirigida pel tàndem format per Antoni Blesa i Eros Ortiz va realitzar una gran primera fase de grup on va assolir la primera posició del seu grup. Les més joves de la delegació catalana van derrotar 3-0 a Aragó, 1-3 a les Illes Balears, últimes campiones del torneig en aquesta categoria, i 3-1 a l’amfitriona Regió de Múrcia.

En Quarts de Final esperava una lluitadora Castella La Manxa que va posar les coses molt difícils a una selecció catalana que va vèncer al tie-break per la superioritat tècnica respecte al seu rival.

A les semifinals esperava la Comunitat de Madrid, un equip molt dur que va derrotar 1-3 Catalunya en un partit decidit per petits detalls i on les joves jugadores catalanes van estar a punt de forçar el cinquè set on la definició pogués haver estat un altre ben diferent. Ja un dia després, per concloure el torneig, a Puente Tocinos la selecció andalusa va infligir una nova derrota a una Catalunya que se’n va de Múrcia amb una gran quarta posició i experiència acumulada per aquestes joves jugadores en un futur immediat a les seves carreres esportives.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top