La selecció espanyola Sub’16 del català Marc Pascual finalitza en quarta posició el 8 Nacions

La selecció espanyola masculina sub-16 va acabar el Torneig 8 Nacions de la categoria en quarta posició després de perdre a la final de consolació davant Holanda per 3-0 (23-25, 14-25, 24-26). Els joves jugadors espanyols no van poder recuperar-se de la decepció de no arribar a la final i van cedir davant el conjunt holandès en un ajustat partit.

El granollerí Marc Pascual va participar amb regularitat en gairebé tots els partits del torneig, significat del bon treball dut a terme al llarg de l’any al programa GET Blume Voleibol de la Federació Catalana de Voleibol sota les ordres del tècnic Alberto Toribio, el que li ha valgut per a ser seleccionat entre els dotze jugadors espanyols que han participat en el prestigiós torneig celebrat a Itàlia.

Els nois de Benjamín Vicedo volien reeditar el triomf sobre Holanda de la fase de grups i van començar controlant el marcador però la reacció dels Oranje va minvar les opcions d’Espanya que va caure per 23-25 en un final ajustat. Els joves jugadors van veure el seu rendiment afectat per la derrota del parcial previ i van ser víctimes del millor moment de joc d’Holanda, que gaudirien d’un ampli avantatge per encarrilar el partit per 14-25.

En el tercer set, Espanya mostrava el seu caràcter per intentar imposar el seu ritme de joc, davant d’una Holanda que es mantenia en el marcador a pocs punts dels espanyols. Els jugadors de Benjamín Vicedo disposarien d’una bola de set, però el conjunt holandès va augmentar el seu encert i amb un bloqueig remuntaria l’avantatge del combinat estatal per segellar el triomf final per un igualat 24-26 i deixant a Espanya en una valuosa quarta plaça final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top