La selecció espanyola Sub’17 de Guadalupe Rosell es queda a un pas del podi al 8 Nacions

La selecció femenina sub-17 no va poder tornar de Matosinhos (Portugal) amb la medalla de bronze del Torneig 8 Nacions. Les joves jugadores espanyoles volien acomiadar el torneig pujant al podi però van cedir en el partit per la tercera plaça davant França en el desempat (23-25, 21-25, 25-10, 25-23, 15-12).

La selecció espanyola en la que ha destacat al llarg del torneig la central GET Blume Voleibol, Guadalupe Rosell (Handbol Bordils) i la col·locadora andalusa amb fitxa pel CVB Barça, Raquel Lázaro, volia venjar-se de la derrota del primer partit de la competició davant el mateix rival, i va mostrar la seva capacitat de millora i d’adaptació per vèncer en els dos primers sets.

Les gales van reaccionar i un clar tercer set va donar pas a un quart parcial en què Espanya no va poder sentenciar, veient com França forçava un definitiu desempat. Al tie-break, Espanya sempre va estar a remolc del seu rival que posaria el punt final al xoc amb un clar 12-15, deixant a les joves jugadores espanyoles dirigides per José Miguel Serrato molt a prop de pujar al podi del prestigiós torneig celebrat a terrers portugueses.