La quarta prova del Vichy Catalan Volei Tour a Calella escalfa motors amb la seva presentació

Aquest matí s’ha presentat la quarta prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2016, una presentació que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell de Calella i que ha anat a càrrec de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el tinent d’alcaldia responsable de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Calella, Xavier Arnijas.

La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora ha manifestat que es tracta d’un circuit amb un nivell molt alt, on precisament a la prova disputada aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú, un jugador històric calellenc, Sergi Ten, juntament amb Gerard Aguilà han aconseguit el triomf. La presidenta de l’ens federatiu català també ha volgut destacar la llarga tradició que té el vòlei platja en la localitat, on històricament s’hi celebra un dels tornejos més nombrosos i reconegut del litoral català i estatal.

El tinent d’alcaldia Xavier Arnijas ha volgut remarcar que el vòlei platja està certament molt arrelat a Calella i prova d’això són la quantitat de nens i nenes que el practiquen. També ha manifestat que aquest és l’inici d’una relació amb la Federació Catalana de Voleibol, ja que la intenció és treballar conjuntament i crear un lligam per a la promoció tant esportiva com turística.

La platja de Garbí sota el Far de Calella, serà l’encarregada dissabte 25 i diumenge 26 de juny d’acollir la quarta prova del Circuit Català, la qual manté obert el termini d’inscripció estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 2 de juny a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top