La província de Tarragona acollirà el IV Campionat de Seleccions Provincials

Tarragona serà la província que acollirà la quarta edició del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Una activitat que es durà a terme els dies 2,3 i 4 de gener de 2018 en una seu que es donarà a conèixer els propers dies. Les passades edicions, celebrades a Olot, Valldoreix i Lleida, van ser tot un èxit de participació i van complir amb l’objectiu de donar visibilitat al pla de desenvolupament a les províncies catalanes i promocionar aquest esport arreu del territori.

El Campionat de Seleccions Provincials s’ha consolidat com una de les trobades de voleibol de menors més importants a nivell català, ja que reuneix els millors jugadors de cada categoria. El torneig permet visualitzar i donar entitat a les diferents divisions territorials, i detectar també nous joves talents.

Com la passada edició, el campionat tindrà una durada de tres dies, on es donaran cita les categories infantils, cadets i juvenils, femenines i masculines. Així, es formaran equips a partir d’una divisió territorial de clubs, donant com a resultat 6 equips a categoria femenina (3 de Barcelona, un de Girona, un de Tarragona i un de Lleida), i 4 equips masculins (un per cada província).

Aquest campionat mou més de 400 infants de tota Catalunya, a més d’una cinquantena d’entrenadors i àrbitres d’arreu del territori. En breu, els clubs rebran tota la informació corresponent al IV Campionat Provincial de Voleibol així com el sistema de formació d’equips. També es donarà a conèixer properament la designació de seleccionadors dels equips que prendran part a la competició.

 

MÉS INFORMACIÓ 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top